Strooptocht.EU

Over Strooptocht.EU


Strooptocht.EU is geboren uit het feit dat Eric Gerbers een grote liefhebber is van stroop en geniet van de tochten die hij maakt. Onderweg maakt hij veel sprekende foto's. Ook geeft Strooptocht.EU de avonturen weer die Eric beleeft in zijn woonplaats Roermond en haar wonderschone omgeving.

Eric is van origine software engineer, maar kwam er al snel achter dat zijn ware passie fotograferen is. Na vele jaren als amateur fotograaf van zijn hobby te genieten is hij van zijn hobby, werk gaan maken. Hij volgde diverse cursussen om zijn fotowerk te professionaliseren en fotografeert sinds het voorjaar van 2014 geregeld voor RTV Roermond.

Tevens is hij geregeld op evenementen in Roermond en omstreken te vinden. Bezoekers van deze evenementen kunnen een foto (na)bestellen en de foto af laten drukken of digitaal ontvangen. Door zijn grote hart heeft Eric met veel plezier voor diverse goede doelen vrijblijvend de fotografie verzorgd. Hij is een prettig en open persoon om mee samen te werken en staat garant voor kwaliteitswerk.

Wilt u graag sparren over een fotografie op locatie? Stuur een email naar info@strooptocht.eu