Festivals

Rock am Roer 2019

Door Gilsing lokale media

Voor het 9e jaar op rij zal in Sint Odiliënberg weer het gezelligste en beste open air festival van Midden-Limburg plaatsvinden, ditmaal op zaterdag 15 juni! Rock am Roer heeft weer de beste bands gecontracteerd om te spelen op de inmiddels bekende RAR Mainstage: Les Truttes
Les Truttes heeft al jaren op het verlanglijstje van de organisatie gestaan en dit jaar kunnen ze eindelijk headlinen op Rock am Roer! Les Truttes is in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens tot de grootste festivals in Europa. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen na al die jaren nog steeds onnavolgbaar en uniek!
Keep calm and join The Party, LT’s PARTY!
Queen tribute by Crazy Little Things
Queen is misschien wel de beste rock band aller tijden en momenteel populairder dan ooit. Crazy Little Things neemt je mee in de 30 jaar rockgeschiedenis van Queen met natuurlijk de wereldhits als Bohemian Rhapsody, Killer Queen en Somebody to Love. De zeven leden van de band zijn zelf die hard Queen-fans en dat is te horen ook. De bombastiche sound, het oog voor detail en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een duipe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun en onze helden!
From USA
Vol enthousiasme en energie brengen de 4 mannen van From USA een breed jaren 60-70-80 repertoire. Ze toeren al 20 jaar langs podia, feesten en festivals in Nederland (en omstreken) als coverband. Muziek van o.a. Prince, The Doors, David Bowie, Elvis, Human League….geniet een heerlijke Juke Box met hits….zoals ze het zelf noemen “All you can swallow”!
Hammertime
Het komt vaker voor dat de allerbeste acts voor een tweede maal terugkeren naar Rock am Roer. Bij Hammertime konden de organisatie hier dit jaar ook echt niet om heen. Zij zetten in 2018 een show neer waar nog lang over nagepraat werd en daarom nemen ze het publiek ook dit jaar mee naar ’s werelds bekendste hits van de 90s! “No no no no limits!”. Het is even een ander smaakje op Rock am Roer….maar wel heel erg lekker!

Tickets zijn vanaf nu te koop via www.rockamroer.nl en bij Plus Crombach en Le Carrefour Preuf & Proost in Sint Odiliënberg. Ze kosten € 10,00 in de voorverkoop. Er zijn via de website ook speciale acties zoals de Vriendentickets (i.c.m. the Boozebox) en kinderen tot en met 12 jaar mogen GRATIS naar binnen mits begeleid door een volwassene. Aanvang is om 18.30 uur. Voor meer info kijk op www.rockamroer.nl of volg Rock am Roer op facebook. https://www.facebook.com/RockAmRoer 

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties