Exclusief optreden country duo Willow Hill uit Nashville


Posterholt – Country duo Willow Hill uit Nashville speelt 13 oktober vanaf 14.00 uur op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Dit voor Nederland exclusieve optreden is onderdeel van een Europese tour ter promotie van hun nieuwe album.

De toegangsprijs voor dit concert is 10 euro per persoon voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Vanaf ongeveer 13.30 uur speelt als voorprogramma de zeskoppige band ‘Off the Record’ covers van bekende rock- en soulnummers.

Willow Hill is volgens het gerenommeerde magazine Rolling Stone ‘een band die je in de gaten moet houden’. Betere reclame kan het energieke duo uit country Mekka Nashville zich natuurlijk niet wensen. Daarnaast spreekt hun muziek voor zich.

Willow Hill geeft op energieke en speelse wijze een eigen draai aan klassieke country. Met sprankelende muziek en uit het hart gegrepen verhalen verzorgen ze een spetterende live show, die maakt dat ze al jaren een veelgevraagde act zijn op events en festivals.

Het duo bestaat uit het muzikale echtpaar Alexandra en C.T. Fields. Zij leidden eerder de succesvolle rockbank LoveBettie, die onder meer in het voorprogramma stond van rocklegende Pat Benatar. LoveBettie trad ook op tijdens The Official Lady Gaga Afterparty van de Monsters Ball Tour van Lady Gaga.

Kaarten

Kaarten voor het concert van Willow Hill, 13 oktober om 14.00 uur op Landgoed Kasteel Aerwinkel, kosten 10 euro. Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur. Reserveren van kaarten en/of arrangementen is mogelijk via 06-21-92-47-02 en reserveren@cultureelaerwinkel.nl.

Cultureel Aerwinkel

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt bezoekers op een schitterende historische locatie buitengewone belevingen. Alle evenementen vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Het concert van Willow Hill is in de op het landgoed gelegen Gasterij Geluk(t). Voor meer informatie gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl (foto Jeffrey Bryan).
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Relaxfauteuil leer

  Relaxffauteuil handbediening zwart leer met draaivoet mooie degelijke fauteuil voor 200 euro is hij voor jouw heeft gekost 745 euro,wegens plaatsgebrek doen we hem e Lees meer
 • Headline 1

  Huishoudelijke hulp gevraagd

  Ondernemersgezin is op zoek naar huishoudelijke hulp (geen kinderen meer in huis) die ons een uurtje of 4 per week kan ondersteunen (kunnen er ook meer worden (tijden aanpasbaar naar uw eigen omstandigheden). Ons huis is bewust zo ingericht dat onderhoud (poetsen) makkelijk is. Vergoeding in overleg. Lees meer
 • Headline 1

  plaatjes kant en klaar / heb van elk nummer 1 stuk / elk is verpakt in folie / 0,20 per stuk / vzk+risico voor koper - alleen verzenden - Lees meer
 • Headline 1

  Te koop lederen electrische fauteuile

  Te koop lederenfauteuile, kleur taupe, in nieuwstaat, ruggedeelte zowel been, geheel vestelbaar, is van het duitse merk Tukla, geen slijtage, zithoogte 46 cm. vraagprijs 160,00. Lees meer
 • Headline 1

  Autobanden te koop

  Te koop: winterbanden op velg 185/60 R 14 82 H Nankang Volkswagen Fox: 120 euro 1 seizoen gebruikt 0627533980 Lees meer

Laatste reacties