Algemeen

Een zonnetje voor de zonnebloem


Komend weekend is het zo ver. 20 april om 5:00 uur wordt in Sittard het startschot gegeven voor de 56e Kennedymars. Monique, Wil, Paul en Wim weten wat voor een ervaring dat is. Een massa lopers bij elkaar, wachtend op het startschot. Eerst nog even luisteren naar een paar goed bedoelde woorden van hoogwaardigheidsbekleders. En dan is het toch echt aanpoten. Letterlijk! Of die “poten” nu zeer doen of niet. Of er blaren op zitten of niet. Doorlopen tot het echt niet meer gaat. En dan maar hopen dat het voldoende is om de finish te bereiken. Dan heb je 80 kilometer gelopen en dan ben je precies weer daar waar je ook gestart bent. Leuk he? Ja Anke, dat gevoel ga je dit jaar ook beleven. Want, beste lezers, ook Anke van café Biej Anke heeft besloten de uitdaging aan te gaan. Onder het motte: “We zien wel hoe ver we komen” heeft ze besloten de deelnemers niet alleen moreel te ondersteunen maar zelf mee te helpen met het verzamelen van blaren voor “ut Blaorebal”.
Bij de eerste Kennedymars was het weer een grote verrassing. Buienradar geeft een steeds betrouwbaardere verwachting. Een aantal mensen uit de nieuwe generatie zijn helemaal aan deze app gewend geraakt. Die hebben dan ook besloten hun deelname afhankelijk te maken van het weer. Deze goed-weer toeristen zullen het peloton mogelijk nog komen versterken.
En dat allemaal voor de zonnebloem! Komt u ons goede doel ook ondersteunen tijdens het Blaorebal? Zoek bijvoorbeeld een loopster of loopster uit en sponsor hem of haar met een dubbeltje per gelopen km. Of doe gewoon een donatie in de aanwezige collectebus. Dit alles natuurlijk helemaal vrijblijvend Voor elke genuttigde consumptie doet Anke een donatie! Dus kom zaterdag 20 april om 21:00 naar café Biej Anke Voor elke genuttigde consumptie doet Anke een donatie! En dit alles zodat wij straks iets bijzonders kunnen organiseren voor onze eigen zonnebloem! Kortom, doe op uw eigen manier mee aan dit initiatief.
Meer informatie in café Biej Anke of via wimtegels@gmail.com
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties