Muziek

CONCERT ONS GENOEGEN


Na het succes van Ons Genoegen tijdens de Ierse avond met Harmony Glen in het afgelopen jaar zijn we nu klaar voor een nieuwe uitdaging: de samenwerking met zanger/acteur Dieter Troubleyn. Hij is bekend door series als Costa, Spangen, Onderweg naar morgen e.a., maar ook door zijn rollen in Les Misérables, Elisabeth of Jezus Christ Superstar.

Op dit moment speelt Dieter in de succesvolle hitmusical Mamma Mia en het is ons gelukt hem een dag uit deze drukke werkzaamheden los te rukken om met Ons Genoegen zijn productie Troubleyn, Diamondsongs and Seagulls te brengen. Dieter heeft hiermee al met veel verenigingen in België opgetreden en trapt in Herkenbosch af met zijn tournee door Nederland.
Het verhaal van Jonathan Livingston is gebaseerd op het boek van Richard Bach. Het boek gaat over een jonge zeemeeuw die niet tot de grote groep wil behoren, die alleen vliegt om op voedsel te jagen. Jonathan wil van vliegen een kunst maken en grenzen doorbreken, waardoor hij volkomen vrij zal zijn. De prijs daarvoor is dat hij uit de meeuwengemeenschap wordt gestoten. Hij zet echter door en leert steeds nieuwe beperkingen te overwinnen.
Jonathan staat symbool voor het verlangen naar onbegrensde vrijheid in de mens. 

Na het boek volgde de LP van Neil Diamond en een prachtige film. En nu dus het vervolg: Dieter Troubleyn maakte samen met muzikant/ dirigent Steven Mintjens prachtig klinkende arrangementen voor harmonie- en fanfare-orkesten, die samen met de zang van Dieter een prachtig geheel vormen. Alsof dat nog niet genoeg is maakte hij er een eigen film bij. Als kers op de taart zal ook de regionaal bekende zangeres Jamie van den Hombergh medewerking verlenen.
Met dit nieuwe project zal dirigent Jos Verjans u met de leden van Ons Genoegen opnieuw weten te raken. De uitvoering zal plaatsvinden op 24 maart 2019 in Sportzaal van De Berensprong, Bronneberg 31 te Herkenbosch. Aanvang 19.00 u. Entree €10,00.
Kaarten verkrijgbaar via info@harmonieherkenbosch.nl en bij de HUBO.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties